PROGRAMA II (20 OCTUBRE)




Al segon programa de Buscant Jeff Mangum escoltarem algunes novetats discogràfiques, com les de Jenny Lewis, High Places, Blitzen Trapper, All Girl Summer Fun Band i un dels nous grups a seguir en aquest 2008: Chiquita y Chatarra.


Chiquita y Chatarra, les rrrrriot girls venen d´Asturies, tothom ho sap.


A més, el monogràfic d’avui està dedicat a un dels discos de pop més destacats dels anys 80, el 16 Lovers Lane de The-GoBetweens.


Per acabar, a la última part del programa, debutarà Daniel Griso a la secció de música negra, que ens portarà una declaració d´intencions, la millor banda hip-hop de Barcelona, un viatge en el temps des de Manchester fins a Nova York (o des de Londres fins a Palm Beach) i la combinació perfecta entre el jazz africà, la big band moderna i la imaginació anglesa.

3 comentarios:

  Anónimo

21 de octubre de 2008, 17:15

Gran el programa!

Única pega: Repassar el magnífic "16 Lovers Lane" i no punxar "Was There Anything I Could Do?" segur que és delicte, com a mínim, a mitja dotzena de paisos. I pecat quasi-mortal al Vaticà.

  Anónimo

21 de octubre de 2008, 21:37

Bonic i rodó, com un formatge!

Per poder jutjar qualitats, hauriem d'escoltar un programa sense Mr.S, a veure si el temporalment desaparegut aguanta el nivell a soles, no?

  Sergi

23 de octubre de 2008, 12:02

No posar les altres 7 cançons ja va ser un delicte i molt dolorós, és el que tenen aquests discos