BJM 3#02

Ja podeu descarregar una nova edició del programa, que aquesta nit ha tancat amb els Rare Earth.


BJM 3#02


BJM 3#02 La Prèvia


Avui podreu escoltar el segon programa de la Tercera Temporada de Buscant Jeff Mangum.

Tindrem novetats, un Jep i Decibels sobre el Forever Blue de Chris Isaak, i ens retrobarem amb el Daniel, que com sempre, ens farà ballar amb una gran selecció de música negra.

Tot això i molt més avui a partir de les 23h a Ràdio Ciutat Vella (100.5 de l'FM o online a www.radiociutatvella.es)

Napoleon XIV i el dia que el van venir a buscar, ha, haaa

L’any 1966 un individu anomenat Jerry Samuels, novaiorquès de 28 anys, productor musical d’èxit, va perdre definitivament el seny, va gravar un single, va ser tercer a la Billboard Hot 100, va vendre un milió de còpies, va guanyar el disc d’or, va gravar un disc amb alguna cançó més editat per la Warner i va desaparèixer. Va desaparèixer… o va passar la resta de la seva vida a un manicomi d’on no va surtir mai més. No està del tot clar. Amb vostès, Napoleó XIV, el Manolo Kabezabolo de la costa est.




La cançó que el va fer famós és la crònica del dia que els del sanatori van venir a endur-se’l, ha, haaa. La raó del seu mal tampoc no quedà massa clara, tot i que tot fa pensar que Napoleó va ser un home despitat, abandonat cruelment per la seva amant o pel seu gos.

La cara B del single, Yawa Em Ekat Ot Gnimoc Er'yeht; la versió de Josephine XIV del dia dels fets, en una sort d’efecte rashomon musical anomenada I'm Happy They Took You Away, o They're Coming to Get Me Again, la nova versió de la cançó gravada l’any 90, completen l’obra musical del geni boig de Nova York.

El disc